• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

  1. Jorrit Stroosma

    Krokodillentranen en slachtofferschap is waar ze zich nu in verhullen, ze dachten dat ze al te groot waren om stopgezet te worden door de overheid en de zorgverzekeraars. Fout gegokt!!!
    Hopelijk is dit een duidelijke boodschap naar andere parasitaire investeerders die “innovatief” bezig denken te gaan in de zorg.

  2. Yvonne Lacroix

    @Jorrit Stroosma. Beetje kort door de bocht. Klaarblijkelijk hebben deze partijen de ruimte om de markt te betreden. Je kunt wat vinden van deze partij, ik ken niet het hele dossier en heb daar dan ook geen uitgesproken mening over. De journalistiek schrijft niet geheel geïnformeerd; ze werpen zaken op, die Co-Med discutabel zouden maken, maar die óók in de huisartsenpraktijk gebeuren die geen “investeerders” erachter hebben zitten. Ik denk eerlijk gezegd dat je niet om deze partijen heen kunt omdat de door de beroepsgroep (incl LHV) gewenste en “juist” geachte voortzetting van praktijken niet meer haalbaar is omdat er steeds minder (ondernemende) huisartsen zijn die de verantwoordelijkheid van de eigen patiëntenpopulatie op zich willen nemen. If you can’t beat them, join them.