• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

  1. c.blankers1@kpnplanet.nl

    Waarom moet er meer geld naar de apotheek, Wat wordt er met werkdruk
    bedoeld? Vroeger deed je alles handmatig en dat was normaal. Geen werkdruk maar met beleid en verantwoord je werk doen en dan word je beloond met salaris verhoging. En nu? Alles is gedigitaliseerd en er worden flink wat fouten gemaakt. Ik heb het over BENU apotheek. Het monster dat in het leven is geroepen om de macht over te nemen en de vertrouwde apotheken doet verdwijnen. Met hun beleid hen ik nu een apotheek aan huis. M.a.w het systeem doorn in het leven geroepen werkt niet. Daar moeten de ‘hardwerkende’ apothekers voor beloond worden terwijl de burger de frustratie op de koop toe moeten ondergaan.

  2. Schuiringa

    Volledig terechte acties van de apothekers assistentes.

    Ik begrijp niet dat de KNMP ook niet gaat staken.

    Apothekers verdienen veel te weing.

    De echte reden is de subsidie die het Hoofdbestuur van VWS krijgt . Daardoor is het hoofdbestuur van de KNMP volledig losgezongen van de openbare apotheker. Ze krijgen hun geld van VWS.

    Er dient een systermwijziging voor de hele zorg te komen. De wet van Borst moet vervangen worden door de zorgwet van 2005.

    Zorgverzekeraars opheffen.
    Belastingdienst int de grlden.

    RUCB e.d betalen uit,
    Vaste tarieven. Herstel vertrouwen in de zorg.