• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

  1. HB

    Het klinkt goed en logisch, maar van dichtbij weet ik dat de patiënten totaal niet blij zijn met de ‘pannetjes’. Een grote investering in een hele nieuwe vorm van voeding die ervoor zorgt dat het eten niet meer te eten is, dat de eiwitrijke voeding voor het gehele ziekenhuis geldt en dus niet is afgestemd op de verschillende afdelingen (is bv niet afgestemd op hartpatiënten) en daardoor zijn doel totaal voorbij schiet. Typisch geval van ‘achter de bureautafel bedacht’ waarbij geen rekening is gehouden dat het eten gewoon lekker moet zijn.

  2. wulf@mede-menszijn.nl

    Dus in bijna alle ziekenhuizen heb we ongezonde voeding gekregen? En afhankelijk van in welk ziekenhuis nog steeds tot 2030 ongezond eten? Maar wel dure medisch technische hoogstandjes. Gelukkig kunnen we daar thuis met de juiste vitamines en mineralen van herstellen.