• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 3

  1. E.Kriek

    ” De 1 miljoen bezoekers die het platform maandelijks ontvangt tonen aan hoe groot de behoefte is van patiënten aan betrouwbare keuze-informatie.”
    En juist daarom stapt de LHV uit dit onbetrouwbare initiatief.
    Veel te laat, maar toch: bravo, LHV.

  2. c.blankers1@kpnplanet.nl

    Ook ik maak gebruik van Zorgkaart Nederland. Het moge zo zijn dat zorg bij sommige huisartsen te wensen overlaat. De patiënt wordt niet serieus genomen. Assistente geeft namens de arts de boodschap dat patiënt zich moet melden bij het ziekenhuis zonder verwijs. Patiënt vangt bot en wordt teruggestuurd. Patiënt loopt maanden met hetzelfde probleem er wordt heen en weer gestuurd. Van eigen huisarts naar vervanger. Nog niet gepubliceerd op Zorgkaart Nederland. LHV moet een onderzoek gaan doen over het functioneren van haar leden. We hebben wel met een andere generatie artsen te maken. Dan maar zonder LHV verder maar de zorgkaart moet bereikbaar blijven.

  3. Alberts

    Simpel gezegd, je weet niet met zekerheid wie er reageert en waarom, en dus niet in hoeverre de beoordeling echt is en kloppend. Zorgkaart is daarom niet betrouwbaar, het verbaasde me dat de LHV er nog zo lang mee te maken heeft willen hebben.